Diagnosticador

El diagnosticador és una eina innovadora que permet orientar-te dins de les possibilitats de tractaments que oferim a Alpi Teràpies.
Pensa en alló que vols tractar o millorar  i proposarem una solució idònia per a tu.

quina àrea vols treballar?

 

Salut

En l’àrea de Salut farem el diagnòstic més accurat per assegurar-te el millor tractament possible. 

Tens dolor, has realitzat tractaments i no te’n surts. Aquí tens els millors professionals per assessorar-te i optimitzar la teva recuperació.

Wellness

Vols trobar-te bé, vols millorar aspectes estètics del teu cos, vols millorar la circulació o simplement vols fer una prevenció de cara als canvis estacionals. En l’apartat Wellness utilitzem la radiofreqüència, la mesoteràpia, el drenatge limfàtic i moltes altres tècniques perquè et trobis en plena forma. Tot això amb personal diplomat i preparat per acollir-te amb la màxima exigència de resultats….

a tenir en compte

El diagnosticador és una eina d’informació exclusivament dirigida a orientar dins el marc de tractaments d’Alpi Teràpies; en cap cas es tracta d’un diagnòstic sanitari.

Sempre es farà una primera valoració amb l'equip professional d'Alpi Teràpies per concretar el tractament idoni conjuntament amb el metge o metgessa tractant.

Dilluns - Divendres: de 08hrs a 20hrs.

C. Babot Camp, 13
Edifici Automòbil Club 3er pis,
Andorra la Vella, AD500

Telèfon (+376) 80 80 14
Whatsapp (+376) 60 90 00
alpiterapies@andorra.ad

2019 ® Alpi Terapies - Design and powered by Undercoverlab

Fet amb ❤️ des d'Andorra

Design and powered by Undercoverlab
Fet amb ❤️ des d'Andorra
2019 ® Alpi Terapies
Cita Prèvia
Diagnosticador